Om

Mit navn er Tina Nordfjeld. Jeg har altid været interesseret i historier. Alle slags historier. Både de sande fra det virkelige liv og dem fra alverdens romaner og eventyr. Jeg har fundet på historier, så længe jeg kan huske tilbage.

I 1998 stiftede jeg bekendtskab med Ramana Maharshi og hans lære om Self-Inquiry vha. spørgsmålet “Hvem er jeg?”. I hans øjne og intense nærvær mødte jeg en øredøvende stilhed uden ord, hvori alle historier på samme tid var både tilstede som vidende bevidsthed og samtidig forlængst var forstummet. Denne åbning skabte en klarhed og en helt ny måde for mig at se på og forløse konflikterne i enhver historie, ligegyldigt om historien er fra det virkelige liv eller det pure opspind. Jeg læser alle historierne, men ser også altid de blanke sider, som de er skrevet på. På den måde bliver historierne let gennemskuelige.

Jeg er uddannet i Filosofi og Psykologi ved Københavns Universitet og har i Indien studeret Religion/Filosofi/Psykologi ved University of Allahabad. Min meditationspraksis har stået på i over 20 år. Jeg har arbejdet som konsulent i historiefortælling på The Animation Workshop i Viborg og har en uddannelse i kropsterapi i Strukturel Integration. Udover manuel behandling har jeg mange års erfaring med traumeforløsning gennem visualiseringer, øvelser og forståelse af hjernens kamp, flygt, frys-mekanisme. Som sidste skud på stammen har jeg videre udviklet mig indenfor Breathwork og storytelling b.la. hos Alchemy of Breath. Igennem mit mangeårige virke med afholdelse af Intensive Seminar har jeg opbygget meget erfaring i at facilitere Breathwork, Intuitiv dans, rysten, meditation og dyader. Jeg kan derfor trygt holde rummet i gruppesessioner.

Jeg arbejder til dagligt med at hjælpe folk med at forløse deres historier. Som kropsterapeut historierne fra det virkelige liv, hvor kroppen er sindets bibliotek. For skribenter de opfundne historiers udarbejdelse. Jeg er altid mest fokuseret på stilheden, hvorfra den kreative kilde udspringer og hjælper altid folk med at forløse historierne, således at kilden kan flyde frit og få det udtryk, der passer til hver enkel person.

Intro