Individuel session

Bookes til Individuelle sessions

 

 

INDIVIDUEL SESSION (kan forgå på klinik eller online)

I en individuel session står Tina Nordfjeld til rådighed for dig med sin viden. Fokus i sessionen kan være alt fra din konkrete meditationspraksis over personlige problematikker til filosofiske overvejelser. Sessionen har til hensigt at skabe afklaring ved at styrke forbindelsen til din kreative kilde. Pris: 1/2 time 400kr., 1 time 800kr. 0g 1 1/2 time 1200kr.
For mere info og bestilling af tid, Kontakt

 

INDIVIDUEL BEHANDLING 

Det er også muligt at booke en individuel behandling med Tina Nordfjeld. I sådanne sessioner tages der altid udgangspunkt i kroppen, da kroppen er sindets bibliotek. Ved at lytte til kroppens historie, kan traumer og uhensigtsmæssige mønstre forløses, således at vævet afspændes og alting kan bevæge sig mere frit. Herved kan  rygsøjlen også falde mere på plads. Når det sker, opleves mere ro og nærvær i sindet. En afspændt rygsøjle giver et stille og tilfreds sind. Priser som ovenstående.
For bestilling af individuel behandling kontakt på tlf. 49 13 45 64 eller se mere på www.efys.dk

 

INDIVIDUEL KONSULENT SESSION FOR SKRIBENTER

I en konsulentsession for skribenter, læser Tina på forhånd manuskriptet eller dele af teksten og giver feed back på det udfra præmis, 3aktsmodellen, de 2 universelle konflikter, samt person beskrivelser og deres handlinger. Det er muligt at få gennemgået enkelte dele i processen eller en samlet vurdering og input af teksten. Der kan også arbejdes med egen proces i afklaring af historiens præmis. Pris aftales individuelt alt efter opgavens omfang.